Dance

Dance fundamentals (45 min)

(3-5 yrs) (6-8 yrs) (9-11 yrs)

Een mix van verschillende stijlen waarbij de basis voornamelijk ballet/jazz/modern is. Een dansles waarbij het fundament (in bewegen, muzikaliteit, samenwerken, zelfvertrouwen) wordt gelegd waar je later heel veel aan hebt. Dansplezier staat voorop in deze les!

Streetstyle (45 min)

(6-8 yrs) (9-11 yrs)

Als ballet niet jouw ding is dan is streetstyle het waarschijnlijk wel! Dans op populaire muziek van nu. We mixen diverse stijlen zoals hiphop / break / pop. Elke maand een andere choreo waar je energie van krijgt.

Commercial Hiphop (60 min)

(12-14 yrs) (15-21 yrs) (21+ adults)

Hiphop commercial is een opvolger van de streetstyle les. Leer elke maand een andere toffe choreo in op hiphop- & populaire muziek van nu. We splitten het niveau van de groep in moeilijkheidsgraad zodat iedereen zich voor 200% kan geven.

Modern dance (75 min)

(12-14 yrs) (15-21 yrs) (21+ adults)

Hedendaagse dans zonder vaststaand bewegingspatroon. Lyrische dans, vloerwerk, lange lijnen, ademhaling, zijn onderdelen die terugkomen in deze stijl. Improvisatie en compositie zijn onderdelen van de les.

Breaking (60 min)

(9-11 yrs) (12-14 yrs) (15+ adults)

Beaking heeft zijn eigen (underground) dansscene die helemaal losstaat van alle andere dans-stijlen, de break- cultuur (video’s kijken en battles bijwonen) is erg belangrijk om je in te verdiepen als je gaat breakdancen. In de les leer je acrobatische bewegingen op de vloer maar ook staande danspassen, key is het ontwikkelen van je eigen stijl.

Classical ballet (60 / 90 min)

(12-14 yrs) (15+ adults)

Ballet vergt discipline en hard werken! Als je van klassieke muziek houdt dan is ballet een heerlijke les. Elegante dans met stijl en een techniek die een sterke basis vormt voor andere vormen van dans en beweging.

Jazz fusion (60 min)

(15+ adults)

Fusion omdat we jazz ook wel eens mixen met latin, modern, show-jazz etc. Een les waarbij een duidelijke opbouw is met oefeningen in het midden een diagonaal / across the floor en een swingende choreografie.

Femme diversity (60 min)

(15-21 yrs) (21+ adults)

Femme diversity is een mix van commercial hiphop met een female touch, dancehall, afrodance, heels class etc we hebben deze populaire stijlen samengevoegd tot een uitdagende dansles en trouwens niet uitsluitend voor dames!

Dance academy (60 min) Selectie (90 min)

(8-10 yrs) (11-13 yrs) (14-16 yrs) (Selectie team 16+ adults)

Op onze dance academy train je minimaal twee keer per week, het hoogste niveau is ons selectieteam waarbij je ook gevraagd kan worden voor meer optredens en betaalde dansshows. Het niveau ligt hoger vanwege de trainingseis en onze strengere aanpak. Ook bewaken we het aantal leden per groep zodat de docent meer persoonlijke aandacht per persoon kan geven. Deze dansles bereidt je voor op (audities) voor een dansopleiding. Meerdere stijlen komen aan bod van ballet tot hiphop, de basis oefeningen die we doen is jazz-based.

Pole

Poledance kids & youth (60 min)

(8-14 yrs)

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met paaldans. Jong geleerd is oud gedaan. Leer acrobatische trucjes en dansen om en rond een verticale paal. Elke maand een nieuwe choreografie. Een en al fun!

Pole fitness & tricks level 1 (75min)

(15+ adults)

Een uitdagende les waar wordt gewerkt om en rond een verticale paal. Je werkt aan kracht lenigheid en techniek, een pittige les waar je het hele lichaam mee traint en nieuwe skills ontwikkelt. Bij level 1 hoef je nog geen paaldans ervaring te hebben en kun je zo instappen. Je leert alle basics vanaf de grond, stands, draaitjes, klimmen, zitten en poses (ook ondersteboven) in de paal.

Pole fitness & tricks level 2 (90 min)

(15+ adults)

Een uitdagende les waar wordt gewerkt om en rond een verticale paal. Je werkt aan kracht. lenigheid en techniek, een pittige les waar je het hele lichaam mee traint en nieuwe skills ontwikkelt. Bij level 2 heb je minimaal een jaar paaldans ervaring nodig. Vanuit de basics worden meer uitdagendere combinaties van tricks aangeleerd. Bijvoorbeeld een superman, jade etc.

Pole choreo (60 min)

(15+ – adults)

Deze paaldansles is een dansles op diverse muziekstijlen met oefeningen waar aan een choreografie wordt gewerkt, een combinatie van deze les met pole fitness is een pre maar niet perse noodzakelijk. Soms werken we met hakken, zogenaamde pleasers / aka stripperheels en of kniebeschermers. Heb je deze neem ze dan voor de zekerheid mee! Anders kan je ook op sokken meedoen.

Pole dance self study (60 min)

Om sneller resultaat te behalen met paaldans is het noodzakelijk minimaal twee keer per week te trainen. Voor onze paaldansleden stellen we onze studio dan ook ‘gratis’ ter beschikking om zelf te oefenen. Niet-leden zijn ook welkom om gebruik te maken van onze studio voor €7,50 per keer.

Yoga

Yoga kids & youth (60 min)

(8-14 yrs)

Een speelse uitdagende yogales voor de jeugd; hoe ziet het er uit, hoe voelt het, wat gebeurt er in je hoofd? De opbouw van de les is hetzelfde als een ‘volwassen’ hatha yoga les, alleen dan de benadering en muziek aangepast op deze leeftijdsgroep.

Hatha yoga level 1 (60 minuten)

(15+ – adults)

De meest traditionele en complete vorm van yoga met een introductie aan ademhalingsoefeningen, pranayama, asana’s / statische houdingen (in correcte volgorde van de chakra’s) en final relaxation / meditatie. Bij hatha yoga wissel je continu af tussen rust en inspanning en anders dan bij vinyasa vloeit de les dus niet in een keer door van de ene naar de andere houding waardoor het makkelijker te volgen is voor beginners. De docent begeleidt exact hoe je in en uit een pose komt en voor elk lichaam en niveau wordt er een optie gegeven.

Hatha yoga level 2 (90 minuten)

(15+ – adults)

De meest traditionele en complete vorm van yoga met ademhalingsoefeningen, pranayama, asana’s / statische houdingen (in correcte volgorde van de chakra’s) en final relaxation / meditatie. Bij hatha yoga wissel je continu af tussen rust en inspanning en anders dan bij vinyasa vloeit de les dus niet in een keer door van de ene naar de andere houding waardoor het makkelijker te volgen is. Bij level 2 is de les langer en worden wel meer poses en ook meer uitdagende poses geïntroduceerd. De docent begeleidt exact hoe je in en uit een pose komt en voor elk lichaam en niveau wordt er een optie gegeven.

Active (video classes)

BBB workout (20 min)

De perfecte workout voor de meest populaire delen van het lichaam: Buik Billen Benen.

Dance aerobics (40 min)

Vergeet dat je aan je cardio werkt door deze opzwepende aerobicles met danspassen en stimulerende muziek.

Barre workout (30 min)

Oefeningen aan een balletbarre voor spierkracht, houding en leningheid, waarbij je gegarandeerd gaat zweten.

Bodyshape (40 min)

Een totale bodyworkout waarbij zowel aan cardio als aan spierkracht wordt gewerkt.

Guided meditation (20 min)

Een meditatie sessie onder begeleiding van een stem. Onthaast, kom in het nu en laad je op.

Bootcamp (30 min)

Een intense training in teamverband waarbij aan spierkracht en uithoudingsvermogen wordt gewerkt. Heb je al iemand gevonden met wie je deze training gaat doen? De training kun je anders ook alleen doen.

Stretch & relax (30)

Verleng de spieren door de juiste oefeningen te doen binnen je eigen grenzen + masseer voor een goede doorbloeding.

Fit circuit (30 min)

Een hit-training in een circuit waarbij gewerkt wordt met attributen.

Free dance flow (30 min)

30 minuten dansen zonder denken, zonder ‘pasjes leren’. Alleen bewegen vanuit het gevoel. Cardio workout gegarandeerd!

Easy flow yoga (40 min)

Een goede balans tussen yin (ontspannende) en yang (inspannende) yoga poses die doorvloeien van de een naar de andere.  Meer bewust zijn van onze ademhaling en aanwezigheid in het ‘nu’. Een toegankelijke les voor elk lichaam en niveau.