WAT DOE IK AAN?
Tijdens de lessen zijn we niet streng en mag iedereen zijn eigen kleding en (binnen)schoenen aandoen. Wel adviseren we natuurlijk om je aan te passen aan de stijl. Zo draag je bij ballet strakke kleding, bij streetstyle of hiphop bijvoorbeeld eerder wijde kleding, bij paaldans een hotpant en bij yoga een top die niet over je hoofd valt als je op je kop staat.

VOORSTELLINGEN
Voor onze presentaties en voorstellingen van de ‘dance-lessen’ is er een kledingvoorschrift. Wij hebben dan voor elke groep een andere basis-set samengesteld en kunt u bij ons bestellen. Deze kleding wordt gebruikt als basis onder een kostuum, het is het mooiste als iedereen hetzelfde aan heeft.

AFSPRAAK MAKEN
Op afspraak kun je langskomen bij de studio (de Hellema) om de kleding te komen passen, in de webshop kun je geen maten aangeven dus het is belangrijk dat u komt passen of deze apart naar ons mailt. Stuur een mail naar info@eastsidestudio.nl

BETALEN
De kleding kun je bij voorkeur afrekenen bij inschrijven/shop op onze site of anders contant en gepast bij de levering.

LEVERING
Wij doen de nabestelling van de juiste maten in de herfstvakantie, een week voor de kerstpresentatie, de voorjaarsvakantie, de meivakantie en een week voor de eindvoorstelling in juni/juli. Levering van de kleding is in de eerstvolgende les door Sonja als wij de betaling binnen hebben.

SPOED
Wil je niet wachten? Dan kun je de kleding ook bestellen bij www.balletkledingwinkel.com zij sturen het naar je huis (wel verzendkosten). Let wel op dat je de juiste modellen van ons kledingvoorschrift bestelt!

Klik op de foto om het item los te kopen of klik op de link om de complete set te kopen.

Modern dance
Dance academy / Selectie
Cheerleading
Dance fundamentals 9-11 yrs
Jazz fusion

zwarte panty zonder voet – hotpant – top €35
Koop nu set 1

Streetstyle
Commercial hiphop
Femme diversity

zwarte legging – top €35
Koop nu set 2

Dance fundamentals 3-8 yrs

roze balletpakje – panty met voet – roze balletschoenen €42,50
Koop nu set 3

Classical ballet

zwart balletpak korte mouw – panty met voet – zwarte balletschoenen – witte tailleband €57,50
Koop nu set 4

Breakdance

Vrij in te vullen eigen kleding die dansbaar is.
Voor het optreden stemmen we dit af in de les in overleg met elkaar.
Wel gebruiken we de East Side Studio sweater, zie hieronder.

Yoga en Pole

Voor de YOGA en POLE lessen zijn er geen (nog) geen voorstellingen. Voor eventuele kijklessen of presentaties spreken we zelf iets af per keer. Voor deze lessen is daarom ook geen kleding verplicht.

 

Let op: i.v.m. de hygiëne vragen we of iedereen zijn eigen handdoek kan meenemen die je kunt gebruiken om op de yogamat te leggen (voor het transpireren) en om de paal mee schoon te kunnen maken. Bent je je handdoek vergeten kun je die voor 1 euro van ons huren.

POLE
hotpant – top – beenwarmers €35


Koop nu set 5

YOGA
legging – top €35


Koop nu set 2

Handige items

Zie hieronder nog meer handige items die niet verplicht zijn maar wel super handig ook bij de andere lessen: zwarte sneakers voor bijvoorbeeld dance academy, beenwarmers voor ballet, foot undies voor modern.

ESS TAS

Bij elke aankoop boven de €25 krijgt u een East Side Studio canvas tas cadeau t.w.v. €3,-
Het is natuurlijk ook mogelijk deze los te kopen.

SWEATER

Boven op de basis-kleding dragen we een East Side Studio sweater.
Deze is 25 euro en bestellen we in de vakanties apart bij de drukker. Geef daarom voor de vakantie de maat aan ons door. Zodra de sweater binnen is leveren we die in de les!