KERSTSHOW

In verband met de corona maatregelen die per 18 december plots zijn ingegaan hebben we de kerstshow moeten verplaatsten naar een nieuwe datum. Voor alsnog ziet het er naar uit dat dit zondag 20 februari gaat zijn! Alles blijft verder hetzelfde qua indeling en tijd. Zie schema hieronder.

LIVESTREAM WORDT VIDEOSTREAM OP ZONDAG 27 FEBRUARI 
We zullen alleen geen livestream meer uitzenden op 20 februari. Dit wordt in plaats daarvan een videovoorstelling op zondag 27 februari om 17:00 en 19:00 uur. Dit omdat er een aantal leerlingen zijn die niet mee kunnen doen op deze nieuwe datum i.v.m vakantie (20 februari is de eerste zondag van de voorjaarsvakantie) en wij willen graag dat ook zij toch nog kunnen deelnemen op een of andere manier. De filmpjes worden in de les opgenomen in week 6 en 7 (12 t/m 18 februari). Wij vragen alle leerlingen die week daarom in de voorgeschreven danskleding naar de les te komen.

 

KOOP NU TICKET(S)
KOOP NU DE STREAM + DOWNLOAD FILM

 

QR-CODE
Publiek (18+) wordt gescand op QR-code aan de deur.
Voor de dansers die optreden is dit niet vereist.

BEPERKT AANTAL TICKETS
Wij gaan uit van 2 tickets per leerling, heeft u meer geïnteresseerden? Die kunnen de show via de stream kijken op zondag 27 februari of de downloadlink van de filmpjes gebruiken. Tickets kunnen alleen via de website gekocht worden en niet aan de deur. Ticket-link is gesloten per 18 december 12:00. Tickets voor de stream + download is nog wel mogelijk!

DEUR OPEN 30 MIN VOOR AANVANG
Instroom publiek en leerlingen vanaf 30 minuten voor aanvang. Publiek is welkom in de thaeterzaal en foyer. Alleen de leerlingen zijn welkom in de daarvoor bestemde kleedruimte, zij worden opgevangen door ons docententeam.

KLEDING + HAAR & MAKE UP
Wij vragen de dansers zo veel mogelijk in de voorgeschreven danskleding te komen met make up en haar reeds gedaan. In de les / groepsapp worden de details besproken als dit afwijkt.

ETEN & DRINKEN
Voor het publiek schenken we koffie en thee met een koekje erbij. Voor de dansers hebben we limo en snoep achter. Wil je tussendoor overblijven dan kan dat, neem zelf dan iets mee voor tussendoor. Kauwgum is niet toegestaan.

PARKEREN
Wij vragen het publiek zo veel mogelijk met de fiets te komen of uw auto te parkeren bij de LIDL aan de HG Scholtenstraat om de buurt te ontlasten qua parkeergelegenheid. Zet u uw kind af? Kunt u dit iets verderop op een rustig plekje in de straat doen? Ivm de veiligheid voor de voordeur en om zo veel mogelijk overlast te voorkomen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Fijne voorstelling!