KERSTSHOW

*** UPDATE 18 december ***

HELAAS GAAT DE KERSTSHOW MORGEN NIET DOOR (ivm de nieuwe maatregelen) ik zou het graag gewoon doen maar er zijn zo veel partijen bij betrokken dat het onmogelijk is gewordenūüė≠

NIEUWE DATUM
We stellen het uit naar een nieuwe datum en of evt een andere vorm. De theaterzaal is zaterdag 15 januari beschikbaar, maar als er nog een zondag vrij gaat komen dan heeft dat onze voorkeur. Dus de definitieve datum wordt nog bekend gemaakt als we meer weten.

REEDS GEKOCHTE TICKETS BEWAREN WE VOOR DE NIEUWE DATUM mocht je die datum niet kunnen is het geen probleem geld terug te krijgen of om te zetten (naar bijv. een livestream ticket of andersom)

VAKANTIE GAAT NU IN
We wensen iedereen ondanks alles een hele fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar! Blijf veilig en we hebben weer contact in het nieuwe jaar. Wij zijn super verdrietig maar houden ons sterk en hopen dat we over een tijdje wel kunnen optreden!

Deze gezellige dansvoorstelling vervangt de lessen van week 51. Daarna gaat de kerstvakantie bij ons in en is er geen les meer tot 9 januari. 

Let op: De groepen die niet meedoen aan het optreden hebben, bij voldoende animo, nog wel les in week 51.

 

KOOP NU TICKET(S)
KOOP NU DE LIVESTREAM + DOWNLOAD FILM

 

QR-CODE
Publiek (18+) wordt gescand op QR-code aan de deur.
Voor de dansers die optreden is dit niet vereist.

BEPERKT AANTAL TICKETS
Wij gaan uit van 2 tickets per leerling, heeft u meer ge√Įnteresseerden? Die kunnen de show via de livestream kijken. Tickets kunnen alleen via de website gekocht worden en niet aan de deur. Ticket-link sluit 18 december 12:00.

DEUR OPEN 30 MIN VOOR AANVANG
Instroom publiek en leerlingen vanaf 30 minuten voor aanvang. Publiek is welkom in de thaeterzaal en foyer. Alleen de leerlingen zijn welkom in de daarvoor bestemde kleedruimte, zij worden opgevangen door ons docententeam.

KLEDING + HAAR & MAKE UP
Wij vragen de dansers zo veel mogelijk in de voorgeschreven danskleding te komen met make up en haar reeds gedaan. In de les / groepsapp worden de details besproken als dit afwijkt.

ETEN & DRINKEN
Voor het publiek schenken we koffie en thee met een koekje erbij. Voor de dansers hebben we limo en snoep achter. Wil je tussendoor overblijven dan kan dat, neem zelf dan iets mee voor tussendoor. Kauwgum is niet toegestaan.

PARKEREN
Wij vragen het publiek zo veel mogelijk met de fiets te komen of uw auto te parkeren bij de LIDL aan de HG Scholtenstraat om de buurt te ontlasten qua parkeergelegenheid. Zet u uw kind af? Kunt u dit iets verderop op een rustig plekje in de straat doen? Ivm de veiligheid voor de voordeur en om zo veel mogelijk overlast te voorkomen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Fijne voorstelling!