Jaren geleden heeft een Ayahuasca sessie mijn leven drastisch veranderd. Een aantal jaren verder met meerdere opleidingen, retraites, mooie en intense (levens) ervaringen rijker bieden we bij East Side Studio naast yoga, meditatie en retraites nu ook ruimte voor een kennismaking met plantenmedicijnen. Een hele logische stap na jaren begeleiding van vele (dans)studenten waarbij we velen een stevig fundament meegeven voor het leven.
Wat is CACAO BLISS?
Cacao bliss is niet zo heftig als Ayahuasca, veel zachter. Een streng dieet zoals bij Ayahuasca is niet nodig. Een Cacao bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen. Sacred Cacao bliss is een nieuw helend medicijn voor lichaam en geest. Een krachtige combinatie van moeder natuur. Rauwe cacao, meer dan 37 kruiden, psilocybine en Caapi (bestandsdeel van de Ayahuasca) bieden een onmiskenbare poort naar het onderbewustzijn, de ziel en de kosmos. Ze maken het mogelijk om je bewustzijn in een hogere versnelling te ontwikkelen en zijn uitzonderlijk in het geven van inzichten.


Cacao Bliss kan helpen bij :
Depressie
Burn-Out
Angsten
Hart openen
Trauma helen
Spirituele groei
Relatieproblemen
Verdieping
Blokkades oplossen
Zelfliefde
Zelfinzicht
Onzekerheid
Eenzaamheid
Vinden van je diepere levensm
issie

 

  • Begrip en acceptatie vinden. Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier. Cacao Bliss heeft een zachte vrouwelijke energie die je meeneemt in een vloeiende reis.

 

  • Er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen hersencellen wat ervoor zorgt dat je herinneringen kunt herevalueren. Trauma, posttraumatische stress, burn-out, depressie en verslaving kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen.

 

  • In een sessie zijn alle emoties welkom. Een innerlijke reis kan heel vrolijk, licht en mooi ervaren worden maar het kan ook je ook meenemen in verdriet, boosheid of angst. Elke emotie die geuit kan worden werkt helend, er mag dan ook gehuild en gelachen worden. Je mag je irriteren en het saai vinden of je verliefd voelen. Alles is mogelijk. Wat het ook is, het brengt een les met zich mee waar jij weer mee verder kunt.

 

  • Wij creëren een veilige omgeving en onder onze begeleiding heb je de kans om aangeleerd gedrag af te leren. Een daarvan die vaak terug komt is dat we geleerd hebben emoties voor anderen te verbergen. We zijn in de maatschappij van tegenwoordig vooral op zoek naar ‘geluk’ Wanneer dat er niet is willen we al snel onszelf verdoven, klinkt herkenbaar? Wellicht kan Cacao bliss perspectief bieden en zaadjes planten voor een vrediger leven in acceptatie van jezelf.

 

  • Een Cacao bliss ceremonie wordt bij ons intuïtief ingevuld met een geleide meditatie, orakel kaarten, ademhalings oefeningen, lichte vorm van yoga of bewegings oefeningen die er voor zorgen dat we goed aarden en ons veilig voelen in de groep en in ons eigen lichaam alvorens we gaan ‘reizen’ door te liggen op een matras en je mee te laten voeren door de muziek in een spanningsboog van 3 tot max 6 uur. Ook kan de begeleiding er voor kiezen gebruik te maken van live muziek instrumenten en of aanraking / drukpunten om de deelnemer verder te helpen in zijn of haar proces. Uiteraard in overeenstemming met de deelnemer. De begeleider(s) is/zijn er om iedereen in de watten te leggen.

 


 

Voorbereiding:

Wij doen een intakegesprek met elke deelnemer om te kijken of Cacao Bliss geschikt is. In het gesprek van te voren kunnen we bepalen of Cacao Bliss aansluit bij jouw situatie en of de timing goed is, ook voor de voorbereidingstijd. N.a.v. een vragen- en dieet-lijst wordt dit duidelijk en kun je een keuze maken om een ceremonie bij te wonen in een groep van 15, 10 of 5 personen en of een privesessie in onze studio of bij jezelf thuis,

Neem contact op met Sonja via whatsapp / telefoon
voor een afspraak voor een oriënterend gesprek: 06 490 30 596

 


 

Prijs:
€ 295,- pp tot 15 personen
€ 385,- pp tot 10 personen
€ 475,- pp tot 5 personen
€ 565,- pp voor prive sessie
€ 555,- pp (excl reiskosten a 25 ct p km) voor prive sessie bij jou thuis

De prijs blijft zoals hierboven aangegeven, ondanks dat de groep misschien niet vol raakt.

Data gereserveerd in onze studio:
Zaterdagen 16:00-22:00 (evt uitloop tot 00:00 en optioneel met overnachting)
17 februari 2024 10 personen
16 maart 2024 5 personen
13 april 2024 prive sessie

Sessie thuis:
data in overleg.